Ægte kærlighed dør aldrig men den er ikke altid let at finde. Vi prøver dog alligevel, at finde den frem til forårets musical ”Elsker Dig For Evigt”, som er en forestilling der handler om at miste sin elskede, og om at finde den store kærlighed.

Vi lover musik i særklasse nĂĄr populær musik fra 90’erne og frem til i dag danner rammen for denne tragikomiske musical om alt det der gør ondt at snakke om. Vi vover alligevel pelsen og lover at der bliver nok at grine af.  

Med musik af blandt andet

Lars H.U.G

Thomas Buttenschøn

Carl-Emil Petersen

Medina

Katinka mm.

Rollelisten tæller

Leif (45- 70 ĂĄr):

Leif er en mand, som de er flest, med en dejlig kone og datter. Han er en træmand der har svært ved at tale om sine følelser og er meget beskyttede omkring sin datter. Han har en tør sarkastisk humor med hans kone Kirsten, som kun de forstĂĄr    

Kirsten (35- 60 ĂĄr):

Kirsten er Leifs tro støtte. Hun ved, at han er god nok selvom han på andre godt kan virke harsk. Derudover er hun sin egen.

Johan (17 – 30 år):

Johan har svært ved at binde sig. Han bliver gang på gang lokket i fordærv af sine lyster, men en dag oplever han noget som han ikke har oplevet før. Kan det mon være kærlighed?

Mathilde (17 – 30 ĂĄr):

Mathilde er Kirstens og Leifs datter. Hun er inde i en periode hvor det handler om hende selv, så kærligheden er sat lidt på standby. Hun er bekymret for hendes far og savner hendes mor.

Andrea (17- 40 ĂĄr):

Andrea har brændt sig på kærligheden mere end en gang, og tænker derfor, om det mon er hende som den er gal med?

Bent (18- 40 ĂĄr):

Bent er terapeut, og ham med alle svarerne som sætter tankerne i gang. 

Prøveperiode:

Prøver vil starte op cirka en uge efter audition med en læseprøve i december og i Januar starter vi med 2 til 3 ugentlige øvedage, bĂĄde pĂĄ hverdags aftener og i weekenderne.

Spilleperiode:

7. April til 8. Maj, der er forestilling i perioden pĂĄ torsdage, fredage og lørdage. 
Der kan komme ekstra forestillinger i spilleperioden. 

Der er mødepligt bĂĄde under prøver og selvfølgelig forestillinger.  

Audition:

Audition bliver afholdt lørdag d. 12. december og søndag d. 13. december 2020 fra kl. 10–22 på
Nicolai i Kolding – bygning 5 Skolegade 2D, 6000 kolding.

Du skal bruge denne indgang nĂĄr du skal til audition!

Du skal vælge en monolog ( Søg f.eks. pĂĄ nettet eller lĂĄn pĂĄ bibloteket) og en selvvalgt sang som du skal fremføre foran juryen. 
Selve audition varer 10-13 minutter, hvor du vil komme frem foran juryen og fremføre din monolog og din sang.

Der vil være en pianist tilstede som kan spille til din sang, du skal dog have noder til din sang med selv. Det er dit eget ansvar, at have noder med.
Eventuelle spørgsmål kan stilles på .

Til stede til audition vil være 

Instruktør, Marco Goth Thorsen | instruktør assistent, Louise Pontoppidan | Kapelmester | Vocalcoach | Repræsentant for Teatres bestyrelseInstruktøren er Marco Goth Thorsen.

Marco er 28 ĂĄr og bosat i Kolding. 

Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter, skuespiller, dramalærer og uddannet pædagog med speciale i børn og unge, samt det kreative. 

Marco lægger som instruktør vægt pĂĄ det umiddelbare og pĂĄ at bruge alle individers styrker samt at forstærke dem. Det er for ham vigtigt at alle elementer, sĂĄsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat. 

”Elsker Dig for Evigt” bliver Marcos 9. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret. Han har tidligere instrueret ”Krummernes Jul”, ”Nissetræls”, publikumssucceserne ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert” og ” Jul På Slottet” , “Lille Virgil”, det publikum og anmelderroste stykke ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”, ”Venner Kom Og Se” og er lige nu aktuel med ”Pyrus – Alletiders Juleshow” som hoster store roser fra både publikum og anmeldere.

Udover dette blev Marco ogsĂĄ nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016, for hans arbejde pĂĄ og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger pĂĄ det københavnske teater Husets scene, Stage, i efterĂĄret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifforth, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”. 

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016, julestykket ” Nissetræls” i november-december 2017. Seneste har han selv skrevet ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”. Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene igennem mange år.

Om Elsker Dig For Evigt siger Marco: 

“Jeg er fascineret af de par der bliver sammen hele livet! Hvordan kan de det, når nærmest alle par fra mine forældres generation og frem til nu er gået fra hinanden lige omkring 7 års krisen?

Jeg tænker om de par der har holdt sammen i 50+ år, er sammen på grund af kærlighed eller på grund af det praktiske?

Jeg er romatikker, og er nĂĄet frem til at det ER kærlighed, men hvad sker der nĂĄr døden skiller os af og man pludselig befinder sig i vores datingkultur? Den tanke synes jeg er sjov og tragisk, sĂĄ den historie glæder jeg mig til at fortælle, pakket ind i noget af det bedste musik Danmark har leveret de sidste 20 ĂĄr.”  

Vi glæder os til at se dig til audition