fbpx Skip to content

7. januar Audition pĂĄ “Midt Om Natten”

13
Kort om forestillingen

Hovedrollen Benny, der sammen med sin bedste ven Arnold spiller to barndomsvenner, som er blevet hjemløse, da kapitalisterne for at opføre nye lejligheder har revet deres tidligere hjem ned.

Sammen med andre hjemløse opretter de i Sydhavnen et såkaldt samfund kaldet “Haveje”.
Vi følger livet i fristaden og de problemer, der opstår både internt og i forhold til det omgivende samfund.

Gennem historien bliver Benny forelsket i Susan, og da Arnold senere også forelsker sig i hende, og samtidig stiller op som politiker, tilspidses situationen, og de to venners forhold til hinanden sættes på prøve.

Der er mødepligt både under alle prøver og selvfølgelig alle forestillinger.

Deltagelse i forestillingen på Dronning Dorothea Teatret kræver medlemskab af foreningen. 
Information omkring medlemsskab og kontigent vil blive givet til læseprøven.

Prøveperiode

Prøverne starter op primo april

1. udkast til prøveplanen bliver lagt op her på denne side i starten af december

Spilleperiode

Premiere: Fredag d. 9. august kl 19:30

Herefter er der forestillinger Torsdag og fredage kl 19:30 og 2 forestillinger Lørdage kl 15:00 og 19:30

Bemærk at der kan åbnes for forestillinger onsdage i perioden.

Sidste forestilling lørdag d. 14. september

Audition

Audition afholdes søndag d. 7. januar

Adresse: Bygning 5 i Nicolai-komplekset, Skolegade 2D, 6000 Kolding

Audition vil bestå af 2 dele, dels gruppeaudition hvor du som en del af en gruppe skal opføre en koreografi som du vil modtage undervisning i på dagen, herefter skal du op til en solo audition hvor du skal fremføre en selvvalgt sang og monolog.
Formålet med koreografien er ikke at du skal lære den perfekt på dagen, det er alene for at det kreative hold kan se hvordan du bevæger dig.

Du skal ved tilmelding ikke vælge en specifik rolle at gå til audition på, istedet kan du vælge en eller flere af mulighederne: "Stor rolle", "Mindre rolle" og/eller "Ensemble"

Du har også muligheden for at tilkendegive at du vil være på holdet aunset rollen.
Der vil være en pianist tilstede under audition, du skal selv medbringer noder MED becifringer!

Kort efter nytår vil du modtage en mail med din auditiontid som du skal bekræfte modtagelsen af og at du kan kommer til de tildelte tider.

Tilstede under audition
| Instruktør Allan Grue | Kapelmester Michael Kristensen | Koreograf Anne Sofie | Medinstruktør Louise Pontoppidan |
| Repræsentant for Teatres bestyrelse |

Vil du være med foran/bag/over/under scenen?

Er det med at stĂĄ pĂĄ scenen ikke lige din ting – og kunne du stadig godt tænke dig at hjælpe til med f.eks. lys og lyd, scenografi, systue, regi, bar eller en af de andre grupper der er med til at skabe en forestilling sĂĄ meld dig som frivillig i foreningen HERvælg frivillig som tilmeldingstype

Vi glæder os til at se dig til audition

Det kreative hold
Instruktøren Allan Glue

Allan Glue debuterede forrige år som instruktør på Dronning Dorothea Teater med forestillingen ”We Will Rock You” som fik anmelderne og publikum til at rose forestillingen til skyerne og i efteråret 2023 var han instruktør på "A Nigth to remember"

Men dette er ikke Allans første opgave som instruktør.

Allan startede selv på scenen tilbage i 1994, men valgte senere at hans rolle ikke var på scenen men foran scenen. Han startede som instruktør i 2006 og har siden instrueret mange forskellige musicals primært på Fyn.

Han har b.la. instrueret Hair og Spamalot som i 2017 og 2019 vandt bedste forestilling ved ĂĄrets Musical Awards pĂĄ Fyn.

Hvis man spørger Allan hvad man så kan forvente af ”Midt om Natten”, så lyder svaret:

En version med respekt for Kim Larsens ikoniske sange, men hvor historien bliver tilpasset til Dronning Dorothea teaters intime scene.

Jeg glæder mig til, sammen med mit super dygtige hold at præsentere de kendte klassiker fra Kim Larsen og de problemstillinger som var aktuelle da Midt om natten blev lavet, men også i dag.

Kapelmester Michael Kristensen

Michael Kristensen er en erfaren musicalmand, og med “Midt om natten” er det hans fjerde produktion i Dorothea-regi. Vi mødte ham første gang som en af idémændene bag det stort anlagte jubilæumsshow med Stig Rossen på Koldinghus, og han har siden været kapelmester på rockmusicalen “We Will Rock You” på amfiscenen samt vokalcoach på showet “A Night To Remember”.

Med en uddannelsesmæssig baggrund som musicalperformer og sanglærer, og et liv som musiker, er Michael et oplagt valg til at varetage musikken og stemmerne i Dronning Dorothea Teatrets 2024-satsning “Midt om natten”, og det er en opgave han glæder sig meget til:
“Jeg har faktisk længe tænkt, at det kunne være sjovt at få lov at arbejde med Kim Larsens skønne og alsidige repetoire. Vi kommer nok til at præsentere nogle af sangene på nye måder, som publikum ikke lige forventer, og det vil være helt i Kims ånd, det gjorde han jo selv ved flere lejligheder. Jeg glæder mig til at komme igang, og jeg er super spændt på at møde vores cast for første gang og finde ud af alle de fantastiske kvaliteter de rummer.”

Michael er uddannet på DDSKS Musicalakademiet i Fredericia, og har efterfølgende uddannet sig til sanglærer på Complete Vocal Institute i København. Han er guitarist og sangskriver i rockbandet StillSkin, og spiller desuden i flere forskellige bandsammenhænge.

Koreograf Anne Sofie

Jeg blev uddannet musicalperformer fra Performing Art School i Gøteborg i 2022. Efter min uddannelse i Sverige blev jeg ansat på Det Ny Teater i København på forestillingen The Producers. Både inden og mens jeg boede i Sverige, har jeg arbejdet som danselærer, og har også været koreograf på de musicals vi lavede, da jeg gik på Munkensdam Gymnasium i Kolding.

Jeg er oprindelig fra Kolding og har selv været danser i både Grease på amfiscenen og Jubilæumsshowet med bl.a. Stig Rossen på Koldinghus. Derfor glæder jeg mig til at komme tilbage til Kolding og koreografere “Midt om Natten”. Det bliver en fest, - vi ses!

Medinstruktør Louise Pontoppidan

Louise Pontoppidan er 22 år og kommer oprindeligt fra Kolding. Lige nu bor hun i København, hvor hun læser Scenekunsterrisk produktion på Den Danske Scenekunstskole. Louise har været en del af Dronning Dorothea Teatret siden 2018 og her har hun været instruktørassistent, instruktør og forestillingsleder. Dronning Dorothea Teateret har en kæmpe plads i hendes hjerte.