EMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL!

Dette velkendte råb, skal lyde på Dronning Dorothea teatret i uge 7, når vi tager et smut til Lønneberg og møder ballademager over alle ballademager Emil!

Og nu har du muligheden for at være med, så er du enten den perfekte Emil, Ida, Far, Mor el.lign. så tøv ej med at stille op. 

Rollelisten tæller

  • Emil (13- 25 år):
  • Ida (10- 25 år):
  • Anton (Emils Far)  (20 – 50 år):  
  • Alma (Emils Mor)  (20 – 50 år):
  • Line (17 – 45 år):   
  • Alfred (17 – 45 år)
  • Tyttebær-Maja (40 år – 70 år)
  • Et stærkt ensemble

Der er mødepligt både under prøver og selvfølgelig forestillinger. 

Prøveperiode:

Prøver vil starte op hurtigst muligt efter audition, med veksling mellem 1 til 2 ugentlige øve dage, både på hverdags aftener og i weekenderne.

Spilleperiode:

10. Feb. – 20. Feb. Med dobbelt forestilling hver dag i vinterferien

Audition:

Audition bliver afholdt Søndag d. 14. November  2021 på Dronning Dorothea Teatret, Zahnsgade 53, 6000 Kolding

Læs mere om parkering og få hjælp til at finde vej til teatret her: https://dorothea.dk/find-vej-og-parkering/

Du skal bruge denne indgang når du skal til audition!

Selve audition varer 10-13 minutter, hvor du vil komme frem foran juryen og skal fremføre en selvvalgt monolog

(Søg evt. på monologer på google, eller tage udgangspunkt i en novelle eller lignede, det er også tilladt og skrive sin egen)

Det er dit eget ansvar, at du kommer velforberedt.

Til stede til audition vil være

Instruktør, Marco Goth Thorsen | | Repræsentant for Teatres bestyrelseInstruktøren er Marco Goth Thorsen

Marco er 29 år

Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter, skuespiller, dramalærer og uddannet pædagog med speciale i børn og unge, samt det kreative. 

Marco lægger som instruktør vægt på det umiddelbare og på at bruge alle individers styrker samt at forstærke dem. Det er for ham vigtigt at alle elementer, såsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat. 

”Emil Fra Lønneberg” bliver Marcos 10. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret. Han har tidligere bla. instrueret ”Krummernes Jul”, ”Nissetræls”, publikumssucceserne ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert” og ” Jul På Slottet”, ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”.  og senest “Elsker Dig For Evigt”som af publikum og anmeldere blev rost for sit høje skuespillerniveau

Udover dette blev Marco også nomineret til Koldings kulturelle highfive i 2016, for hans arbejde på og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger på det københavnske teater Husets scene, Stage, i efteråret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifforth, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”. 

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016, julestykket ” Nissetræls” i november-december 2017. Seneste har han selv skrevet ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”. Han var under lockdownen 2021 vært på Kolding Ung Live, et dagligt program på en time, til unge i Kolding under lockdown

Om Emil siger Marco: 

Emil er for mig, den ultimative ballademager. Og selvom at Emil foregår i en tid hvor man havde trange kår og tonen nogengange var barsk! Er det for mig at se, en historie om en familie med en kæmpe position kærlighed.   

Vi glæder os til at se dig til audition