10. – 11. juni AUDITION på “Et Juleeventyr”

10

Dronning Dorothea Teatret indbyder til audition pĂĄ den største juleklassiker af dem alle – Charles Dickens ”Et Juleeventyr”

Børsmægleren Ebenezer Scrooge, en gnaven, ubehagelig, ensom gnier, hader julen af et godt hjerte.

Efter kompagnonens død har han mistet enhver forbindelse med omverdenen, og den forestående juls krav om godgørenhed irriterer ham grænseløst.

Han lukker sig inde med sine penge, mens fattigfolk sulter og dør i Londons gader.

Om natten hjemsøges Scrooge af julens ånder – fortidens, nutidens og fremtidens – der viser ham det liv, han har levet og det liv, der er ham i vente.

Kan man på én nat lære at livet, glæden og kærligheden er mere værd end alverdens penge?

Der er mødepligt både under alle prøver og selvfølgelig alle forestillinger.

Prøver vil starte med læseprøve mandag d. 19. juni og derefter starter vi med 2 til 3 ugentlige øvedage fra august frem til november både på hverdags aftener og i weekenderne.

22. November til 17. December, der er forestilling i perioden pĂĄ torsdage, fredage, lørdage og søndage.

Der er mulighed for at der ogsĂĄ kan komme forestillinger pĂĄ onsdage i perioden

Audition bliver afholdt Lørdag og Søndag d. 10. – 11. juni 2023 fra kl. 10 – 18 på Dronning Dorothea Teatret, Zahnsgade 53.

Det er ikke muligt at ønske en særlig dag i weekenden da vi først åbner audition på om lørdagen, når der ikke er flere tider søndag.

Når du tilmelder dig audition vil du modtage en mail med audition tid, i denne mail vil du også få adgang til et drev hvorfra du kan vælge den audition tekst som du ønsker at fremføre som monolog til din audition

Du vil modtage mail med tid og tekst senest en mĂĄned før audition  

Du skal ogsĂĄ havde en sang med til audition, denne skal opføres acapella (Uden instrumenter)

Instruktør, Marco Goth Thorsen | instruktør assistent Laura Bager | instruktør assistent Majken Stokbæk Jensen | Repræsentant for Teatrets bestyrelse

Vil du være med foran/bag/over/under scenen?

Er det med at stĂĄ pĂĄ scenen ikke lige din ting – og kunne du stadig godt tænke dig at hjælpe til med f.eks. lys og lyd, scenografi, systur, regi, bar eller en af de andre grupper der er med til at skabe en forestilling sĂĄ meld dig som frivillig i foreningen HER â€“ vælg frivillig som tilmeldingstype

Marco Goth Thorsen

Marco er 30 ĂĄr og bosat i Kolding.

Han er aspirerende sceneinstruktør/ manuskriptforfatter

Marco lægger som instruktør vægt på det umiddelbare og på at bruge alle individers styrker samt at forstærke dem.
Det er for ham vigtigt at alle elementer, såsom skuespil, lyd/lys, scene og kostume bidrager til det færdige resultat.

”Et Juleeventyr” bliver Marcos 14. stykke som instruktør for Dronning Dorothea Teatret.
Han har tidligere instrueret ”Krummernes Jul”, ”Nissetræls”, publikumssucceserne ”Sidder på Et Værtshus – en John Mogensen Teaterkoncert” og ” Jul På Slottet” , “Lille Virgil”, det publikum og anmelderroste stykke ” Alle Sømænd Er Glade For Piger”, ”Venner Kom Og Se” og senest ”Elsker Dig For Evigt” som hostede store roser fra både publikum og anmeldere.

Udover dette blev Marco også nomineret til Koldings kulturelle highfive 2016, for hans arbejde på og med stykket ”Er Du I Kolding” et stykke som fik en efterfølger på det københavnske teater Husets scene, Stage, i efteråret 2017, og i starten af 2018 skrev og instruerede Marco et stykke i samarbejde med den tidligere X-factor deltager Frank Clifforth, over hans bog: ” … Og Selvom Vejen Den Var Lang”.

Foruden rollen som instruktør kan Marco også skrive Manuskriptforfatter på CV’et, da han i samarbejde med Mathias Jensen, skrev Munkensdam Musical ”Drømmepligt” i januar 2016, julestykket ” Nissetræls” i november-december 2017.
Senest har han selv skrevet ” Alle Sømænd Er Glade For Piger” & ”Elsker Dig For Evigt”.
Han har ligeledes været en fast skuespiller på Dronning Dorothea Teatrets scene igennem mange år.

Vi glæder os til at se dig til audition